Smykkepleje

Smykkepleje- generelle råd til forlængelse af dit smykkes skønhed.

Her er samlet et par gode råd til at udsætte den naturlige ældning af dit smykke.

- Undgå at bade, sove og dyrke sport med dit smykke på. På den måde undgår du den slidtage sved, stød og fugt medfører.

- Tag dine ringe af når du vasker hænder.

- Undgå at cremer, parfume og rengøringsmidler kommer i kontakt med dine smykker. Specielt sten og perler tåler ikke disse kemikalier.

- Opbevar dit smykke i den medfølgende silkepose når du ikke har det på.

Dit sølv smykke fra Spinning Jewelry er belagt med et rhodium lag, der giver smykket en smuk glas, og som sørger for at glansen holdes i længere tid. I hulrum og omkring stenene kan der med tiden sætte sig snavs og fedt som ikke poleres af ved brug. For at fjerne dette kan en smykkepudseklud benyttes, ved forsigtigt at polere med kluden på smykket. Er en pudseklud ikke nok, kan man benytte smykkerens som smykket kan dybes i. Bemærk dog, at dette kun er muligt hvis smykket er uden sten, eller hvis stenen er fattet i smykket. Smykker med perler tåler ikke denne behandling. Ved tvivl, kan Spinning Jewelry kontaktes.

Hvis dit smykke har fået en overfladebehandling som en forgyldning eller oxidering, så vil denne slides over tid. Spinning Jewelrys forgyldte smykker består af sterlingsølv der bliver belagt med 22 karat guld, og for at sikre at belægningen forbliver smuk i længere tid, er der på alle vores forgyldte ringe lagt 2 microm guld på.

Overfladen slides meget forskellige, og slid afhænger blandt andet af syren i din hud, opbevaring af dit smykke og af hyppig brug.

Pas på dine perler.

Perlerne i Spinning Jewelrys smykker er ferskvandsperler og dyrket i naturen. Perlen er en levende organisme, som der skal passes på. En perle der ligger gemt i årevis kan miste sin farve og glas, hvis den tørrer ud. Smykker med perler, har bedst af at blive brugt jævnligt, da det naturlige fedt der bliver tilført perlen under brug, er godt for den levende organisme. Perler er smukke, men sarte, og tåler ikke vand, sæbe, parfume, cremer eller kemikalier. Perlesmykket bør tages af før du vasker hænder, og bør ikke soves med. Når perlesmykket ikke er i brug opbevares det bedst i silkeposen der medfølger.

Vi håber, at du bliver glad for dit smykke fra Spinning Jewelry.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få 10 % på din næste ordre.
Som medlem får du nyhederne før alle andre, specielle tilbud og rabatter.
Rabatkode: