Returret

Fortrydelsesret og julegavebytning

Julegaver 

Hos Spinning Jewelry har vi gjort det endnu nemmere for dig, at købe dine julegaver hos os. Vi har nemlig udvidet vores fortrydelsesret, og bytter alle gaver frem til d. 13/01-2020

Almendelig fortrydelsesret 

Spinning Jewelry har vi valgt at have udvidet fortrydelsesret, sådan så du altid har 30 dage til at fortryde købet. Fortryder du købet skal Spinning Jewelry informeres om dette inden den 30. dag. Varerne returneres til Spinning Jewelry uden unødig forsinkelse efter den 30. dag, og skal senest være os i hænde 14 dage fra den dato.

Modtager vi dine varer retur uden meddelelse fra dig om udnyttelse af din fortrydelsesret, vil vi betragte returneringen af varerne som en udøvelse af retten til at fortryde købet.

Hvis du har taget varen i brug, ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens størrelse og egenskab, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du udfylde returformularen her www.spinningjewelry.com/retur og vedlægge den varen der skal returneres.

Returformularen skal bruges hvis varen skal retur og pengene tilbagebetales, varen skal ombyttes eller hvis varen fejlagtigt ikke stemmer overens med det bestilte produkt.

Varen sendes til:

Spinning Jewelry ApS

Marielundvej 17 C

2730 Herlev

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem, og afholder selv omkostningerne for fragten. Gem postkvittering samt evt. track & trace nummer, så du kan dokumentere forsendelsen.

Vi har på Spinning Jewelrys hovedkontor ikke mulighed for at modtage retur- eller byttevarer fysisk, derfor skal varerne sendes ind til os.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få 10 % på din næste ordre.
Som medlem får du nyhederne før alle andre, specielle tilbud og rabatter.
Rabatkode: