SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Handelsbetingelser

Betaling 

Spinning Jewelry accepterer betaling med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express og MobilePay. Alle betalinger foregår gennem Nets.

Først når din ordre er blevet behandlet og afsendt, vil din betaling blive trukket på din valgte betalingstjeneste. 

På webshoppen kan du også betale med gavekort købt på webshoppen eller via GoGift.

Levering i julen

GLS kan ikke garantere at pakker sendt senere end d. 16. december 2018 når frem inden juleaften.

Levering

Forventet leveringstid er mellem 1-3 hverdage. Pakken bliver leveret til en GLS Pakkeshop, eller erhvervsadresse, som du selv vælger.

Når din ordre er afsendt, vil du modtage en bekræftelse på mail med pakkens tracking nummer. 

Hvis varen er synligt beskadiget under forsendelsen, er det vigtigt at du afviser pakken ved modtagelse.

Bytte- og fortrydelsesret

Hos Spinning Jewelry har vi valgt at have udvidet fortrydelsesret, sådan så du altid har 30 dage til at fortryde købet. Fortryder du købet skal Spinning Jewelry informeres om dette inden den 30. dag. Varerne returneres til Spinning Jewelry uden unødig forsinkelse efter den 30. dag, og skal senest være os i hænde 14 dage fra den dato. 

Modtager vi dine varer retur uden meddelelse fra dig om udnyttelse af din fortrydelsesret, vil vi betragte returneringen af varerne som en udøvelse af retten til at fortryde købet.

Hvis du har taget varen i brug, ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens størrelse og egenskab, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du udfylde returformularen her www.spinningjewelry.com/retur og vedlægge den varen der skal returneres.

Returformularen skal bruges hvis varen skal retur og pengene tilbagebetales, varen skal ombyttes eller hvis varen fejlagtigt ikke stemmer overens med det bestilte produkt. 

Varen sendes til:

Spinning Jewelry ApS
Firskovvej 8, 1.sal
2800 Kgs. Lyngby


Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem, og afholder selv omkostningerne for fragten. Gem postkvittering samt evt. track & trace nummer, så du kan dokumentere forsendelsen. 

Vi har på Spinning Jewelrys hovedkontor ikke mulighed for at modtage retur- eller byttevarer fysisk, derfor skal varerne sendes ind til os. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret på Spinning Jewelrys produkter. Vi skelner mellem produktionsfejl, brud og almindeligt slid der opstår ved brug. En produktionsfejl kan f.eks. være en løs sten eller en misfarvning af en overflade. 

Eksempel på brud kan være en halskæde der knækker. Skyldes bruddet misbrug af varen, dækker garantien ikke.

Almindeligt slid ved brug betyder, at produktet er brugt over en lang periode og derfor ikke er sækket af Spinning jewelrys garanti.

 

Forbehold

Spinning Jewelry tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, samt forsinkelser, som Spinning Jewelry ikke kan kontrollere.

 

Ved klage

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få 10 % på din næste ordre.
Som medlem får du nyhederne før alle andre, specielle tilbud og rabatter.
Rabatkode: